mp3 wind van verandering

Wat een stormachtige dag is het vandaag op de 12e dag van het nieuwe jaar. Er waait een wind van verandering door ons leven heen, zo voelt het voor mij. De wind werkt mee om dat wat nodig is voor ons, kracht bij te zetten.

Ik heb er vandaag vooral vanachter glas wat van meegekregen. Maar ik heb mijn tijd nuttig besteed. Het bracht me op een idee om met jullie te delen. Wat mij betreft ook een belangrijk idee, waar ik graag een verder vervolg aan wil geven.

Op een eerder moment, toen het ook een stormachtige dag was, lieten zich in afstemming op de storm woorden inspreken, waarnaar je zo kunt luisteren (of lezen, als je dat liever doet).

Ik kon ze op dat moment zelf ook zo voelen in mijn leven. Het is al even geleden dat ik ze insprak, maak ook in mijn leven kon ik een tijd niet anders dan me overgeven aan wat wind van verandering van me vroeg.

Met het nieuwe jaar kwamen ook de nieuwe drijfveren. Voor mij was dat o.a. het voluit gaan staan in via hogere bron ontvangen wijsheid. Ze komen vanuit de afstemming met mijn hogere zelf, soms vanuit verbinding met de lichtwereld, soms vanuit verbinding met de natuur.

Veel van inspiraties heb ik rechtstreeks in het moment ontvangen. Telkens voelde ik de roep om in stilte te gaan zitten en me af te stemmen op wat er door me heen gezegd wilde worden. Bij het inspreken kon ik zelf ook die helende kracht ervan ervaren. De woorden zijn ook mij tot steun.

Als je op dit moment in een fase van onrust, verwarring, pijn, ziekte en vertwijfeling zit geven de woorden veel steun. Soms voelt een mens zo veel dat je maar met moeite kunt verwoorden wat er speelt. Met mijn woorden krijgt jouw gevoel ineens een heilzaam perspectief. Zo wordt dat wat je ervaart aan de wind van verandering in je leven helderder. Je gaat het beter voelen en in een groter verband zien. Je leert er vanuit eenheidsperspectief naar te kijken.
 
Ben je op zoek naar innerlijk houvast, verbinding met je innerlijke waarheid en je eigen ziel, dan nodig ik je uit om eens wat vaker te luisteren naar mijn inspiraties. Ik ga er de aankomende week meer van delen. Zo kun je alvast even proeven en voelen of het iets voor je is. Ik ben van plan ze in thema's te gaan bundelen. Zo kun je ze binnenkort via mijn online leeromgeving als korte programma's aanschaffen. Je kunt dan in het moment kijken welk onderwerp je past en wat je nodig hebt als steuntje in de rug, als bron van kracht, troost en inspiratie.
 
LUISTER HIER NAAR DE MP3.
Ga er maar even rustig voor zitten. Zo voel je beter wat er gezegd wordt. Veel van de inspiraties hebben juist in hun gesproken versie zo'n speciale kracht. Dat is voor iedere inspiratie weer anders. Voor de wind van verandering voel ik zelf die wakkere 'opschonende energie' die door de woorden heen klinkt.

https://jacintakogelman.nl/pad-van-licht/

 

Lezen kan natuurlijk ook.

WIND VAN VERANDERING
 
voel de wind van verandering
ze blaast al het oude omver
je wordt losgerukt, vrij getrild,
lichter gemaakt
 
wind van verandering
blaast alle illusies omver
lost op, oude vormen,
oude gehechtheden
 
alles wat je niet langer dient
zal door wind van verandering
meegenomen worden, getransformeerd
naar nieuwe kracht en macht
 
daarvoor moet je oude wortels losrukken
je onthechten van je plek, je functie, je identiteit
van alles waarvan je dacht dat je het was
van je hoogmoed en je laagmoed, je wankelmoedigheid
 
wind van verandering
blaast nieuw leven door jou heen
open en vrij
 
voor het zover is dwarrel je alle kanten op
ga je naarstig op zoek naar houvast
naar zekerheden buiten je
 
wind van verandering zegt tegen je
je hebt niets te vrezen, enkel te verliezen
en juist dat wordt er van je gevraagd
 
om alles op te geven
waaraan je kracht en macht ontleent
om het theater van het leven
te aanschouwen als theater
 
vele spelers verschijnen op het toneel
allemaal facetten van jouw verleden
tonen zich nog aan jou,
armoede, teleurstelling, wanhoop,
angst, controlezucht
 
wind van verandering
blaast ze allemaal omver
pfffff................
 
ga nu
zegt ze tegen al die facetten
ga nu
 
maak ruimte voor het nieuwe
voor het onverwachte, voor vertrouwen
voor vreugde, voor vrijheid
 
allemaal woorden
met een v van vrede in zich
vrede met wat is
 
vrij, verbonden
niet verlaten
verbonden in de diepte
vol en leeg tegelijk
 
midden tussen hemel en aarde
vind jij jouw bron
jouw eeuwig stromende bron
 
beweeg mee op de stroom
ze brengt je bij nieuwe gebieden
 
van oever naar oever
brengt wind van verandering
jou broodnodige verandering
 
Jacinta

Plaats een reactie