spiegel-van-de-ziel-doosje
spiegel-van-de-ziel-onderkant-doosje

Voor wie van orakelen houdt en een steuntje in de rug nodig heeft om haar eigen levenservaring te duiden zal met mijn Spiegel van de ziel kaarten heel goed uit de voeten kunnen. Met mijn kaarten geef je je leven meer zin en ziel.

De prachtige spiegelbeelden, de krachtige kleursymboliek en de heldere omschrijving bij iedere kaart wijzen je de weg in jouw binnenwereld.

Spiegel van de ziel bestaat uit 4 series van kaarten: krachten, uitdagingen, wegwijzers en helpers vol kleur, symboliek en betekenis om jouw levensvragen mee te verhelderen en je verbinding te herstellen.  Onderin iedere kaart tref je een specifieke kleur en telkens 3 woorden die naar het kleurthema verwijzen. Daardoor is de set op allerlei mogelijke manieren en bij verschillende gelegenheden te gebruiken.

In het doosje zitten 60 kleurrijke handgemaakte orakelkaarten (foto's), 2x30 kaarten verpakt in een stevig plat doosje met dekseltje wat door de brievenbus kan. In het doosje zit ook een handleiding met begeleidende teksten en achtergrondinformatie over kleur en gebruik van de set. Het boekje ligt overdwars in het doosje, dus is 2 keer zo groot als de kaarten. De mooie afgestemde teksten helpen je de kaarten te duiden en verbinding te maken met je intuïtie en je innerlijke bron van wijsheid en creativiteit.

Bestel hier mijn Spiegel van de ziel kaartenset

Aanbeveling Spiegel van je ziel kaarten

"de spiegel van je ziel kaarten zijn tijdens mijn burn-out een soort van vriendjes geworden''

Als niet-zo-spiritueel-persoon stonden de kaarten van Jacinta lange tijd mooi te wezen in de kast. Tot ik twee maanden geleden een burn-out kreeg.

Af en toe trok ik een kaart en dat bleek steeds een schot in de roos. De ene keer trof de afbeelding mij, de andere keer waren het vooral de kleuren. En altijd raakten de woorden onderaan de kaart en teksten uit het boekje mij. De getrokken kaarten bewaarde ik bovenop de stapel. Inmiddels zijn dat er in totaal veertien en daar laat ik het voorlopig bij. Bijna dagelijks haal ik ze met z’n veertienen uit hun doosje en leg de twee kaarten die me op dat moment het meeste raken bovenop.

Het zijn een soort vriendjes geworden die me er steeds opnieuw aan herinneren wat ik nodig heb. Of wat me te doen staat, of welke vragen op dit moment het sterkst leven. Ik ben nog steeds niet zo’n spiritueel persoon en dat is ook helemaal niet nodig. Om iets aan de kaarten te hebben hoef je alleen maar een ziel te hebben (en die hebben we allemaal) en het deurtje daar naartoe open te zetten.

Anja

49-beschermengel