Het leven was de afgelopen jaren best uitdagend voor mij.
Ziekte, ongemak, pijn, verdriet, onzekerheid en vertwijfeling, tekenden op allerlei manieren mijn dagen. Er leefden vele vragen in mij, vele gevoelens die een weg naar buiten zochten, maar tegelijk niet wisten hoe. Vanuit deze toestand van ''naar binnen gekeerd zijn'' werd ik steeds meer uitgenodigd om te ontwaken aan het licht in mezelf. Daar ontmoette ik mijn innerlijke wijze stem, mijn hogere zelf en andere bronnen van kracht en troost die me gidsten op mijn weg.

Deze innerlijke stem gaf me tal van prachtige inspiraties door. Ze vormden een bron van inzicht en inspiratie voor mij waardoor ik mezelf en het gevoelig mens zijn op aarde beter begreep. Ook wist ik dat deze inspiraties bedoeld waren om, als de tijd daar rijp voor was, hier meer mee naar buiten te komen en anderen mee in het hart te raken.

cirkel van verbinding1

Pad van licht bied je de mogelijkheid om je te verbinden met een groep van vrouwen die net als jij:

  • gevoelig/sensitief zijn, bewust, bezield, creatief, intu├»tief, natuurmens
  • willen bijdragen aan een betrokken wereld vanuit het hart
  • voor wie bewustwording/heling/transformatie belangrijk zijn
  • graag de diepere lagen van zijn aanboren
  • houden van creativiteit, intu├»tie, energiewerk, levenskunst
  • ernaar verlangen om hun volle potentieel te leven

Op Facebook heeft Pad van licht sinds kort een besloten Facebook groep CIRKEL van VERBINDING waar je je bij kunt aansluiten.

Ook heb ik begin dit jaar via ZOOM enkele keren een CIRKEL VAN VERBINDING online bijeenkomst georganiseerd. Ook hiermee hoop ik op de een of andere manier door te gaan.