De fluistering van je ziel

luister hier naar enkele ingesproken teksten voor kracht, troost en inspiratie:

Hemelse boodschap voor aardse zielen

Ik heb de afgelopen jaren regelmatig in stilte contact gehad met de gidsen en engelen om me heen. Het was een ontdekkingsreis naar de helende niet zichtbare krachten. Ik leerde hoe we deze krachten kunnen uitnodigen voor onze eigen groei en bewustzijn.

mp3 hemelse boodschap

de engel waakt over mij
in de dag en in de nacht
spreidt ze haar armen
strooit met haar licht
voedt mij met haar krachten
troost mij, beschermt mij
geeft me zachte duwtjes
in de voor mij juiste richting

ik als vrouw leer zo
mijn hart te openen
voor dat wat me gidst
voor dat wat me leidt
op mijn pad

elke keer een aanwijzing
een vriendelijk gebaar
een bemoediging
een impuls tot ontwaken
aan de schoonheid van mijn eigen zijn
aan de schoonheid van het licht in mij
dat wil stralen en schitteren

zo ervaar ik overvloed in mijn leven
glans en kleur en komt
mijn hart tot leven

Jacinta

Ontdek je creatieve scheppende kracht

Bij veel mensen staat de creatieve en scheppende stroom geblokkeerd.
Ik kreeg eens de vraag: kun je ziek worden als je je creatiekracht niet volledig naar buiten brengt, alsof alles ophoopt? 
En dit is wat ik in afstemming hoorde:

mp3 creatiekracht volgen

De wind van verandering blaast alles omver wat je niet langer dient

Nu de storm regelmatig door het land waait, voelen we ook dat er van alles in ons eigen leven losgetrild en opgeschoond wordt. Een proces wat zich aan ons voltrekt om ruimte te maken voor het nieuwe.

mp3 wind van verandering

Mooie woorden voor inzicht en helderheid op je levenspad

Het Pad van licht herinnert je aan je ware natuur, brengt je helderheid op je levenspad. Dat waar je onder geleden hebt brengt je bij heling op je pad. Het is een groeien in Liefde naar jezelf, naar het heel en een maken in jezelf.

maak heel wat is gebroken

Het leven was de afgelopen jaren best uitdagend voor mij.
Ziekte, ongemak, pijn, verdriet, onzekerheid en vertwijfeling, tekenden op allerlei manieren mijn dagen. Er leefden vele vragen in mij, vele gevoelens die een weg naar buiten zochten, maar tegelijk niet wisten hoe. Vanuit deze toestand van ''naar binnen gekeerd zijn'' werd ik steeds meer uitgenodigd om te ontwaken aan het licht in mezelf. Daar ontmoette ik mijn innerlijke wijze stem, mijn hogere zelf en andere bronnen van kracht en troost die me gidsten op mijn weg.

Deze innerlijke stem gaf me tal van prachtige inspiraties door. Ze vormden een bron van inzicht en inspiratie voor mij waardoor ik mezelf en het gevoelig mens zijn op aarde beter begreep. Ook wist ik dat deze inspiraties bedoeld waren om, als de tijd daar rijp voor was, hier meer mee naar buiten te komen en anderen mee in het hart te raken.

cirkel van verbinding1

Pad van licht bied je de mogelijkheid om je te verbinden met een groep van vrouwen die net als jij:

  • gevoelig/sensitief zijn, bewust, bezield, creatief, intuïtief, natuurmens
  • willen bijdragen aan een betrokken wereld vanuit het hart
  • voor wie bewustwording/heling/transformatie belangrijk zijn
  • graag de diepere lagen van zijn aanboren
  • houden van creativiteit, intuïtie, energiewerk, levenskunst
  • ernaar verlangen om hun volle potentieel te leven

Vanmorgen in alle vroegte een aantal van je ingesproken berichten geluisterd. Heel fijn, bemoedigend, bekrachtigend en liefdevol. Jouw creaties, zowel op papier als gesproken, zorgen er voor dat mijn lichtje weer die impuls krijgt. Een diepe "oja", een terugvinden, herkenning. Dank je, Andrea