Pad van licht

Luisteren naar de fluistering van je ziel

De afgelopen jaren heb ik van mijn hogere zelf tal van mooie booschappen doorgekregen, die ik graag met jou wil delen

Het leven was de afgelopen jaren best uitdagend voor mij. Ziekte, ongemak, pijn, verdriet, onzekerheid en vertwijfeling, tekenden op allerlei manieren mijn dagen. Er leefden vele vragen in mij, vele gevoelens die een weg naar buiten zochten, maar tegelijk niet wisten hoe. Vanuit deze toestand van ''naar binnen gekeerd zijn'' werd ik steeds meer uitgenodigd om de weg naar binnen te gaan, te ontwaken aan het licht in mezelf. Daar ontmoette ik mijn innerlijke wijze stem, mijn hogere zelf en andere bronnen van kracht en troost die me gidsten op mijn weg.

Deze innerlijke stem gaf me tal van prachtige inspiraties door. Ze vormden een bron van inzicht en inspiratie voor mij waardoor ik mezelf en het gevoelig mens zijn op aarde beter begreep. Ook wist ik dat deze inspiraties bedoeld waren om, als de tijd daar rijp voor was, hier meer mee naar buiten te komen en anderen mee in het hart te raken.

je ziel fluistert header

Online leeromgeving Pad van licht

Pad van licht gaat jou met deze gechannelde berichten inspireren. De aankomende periode zal ik hiervoor nieuwe werkvormen vinden.

Een paar jaar geleden was de online leeromgeving van Pad van licht al actief. Ik gaf toen tal van online-trainingen op mijn oude website www.kleurenreis.nl (nu niet meer actief), die vele vrouwen gevolgd hebben. Creativiteit, innerlijke ontwikkeling en het doorgeven van inspiratie gingen toen hand in hand, vaak gekoppeld aan de seizoenen of aan een specifiek thema.

Nu, op 12 mei 2022 vraagt Pad van licht opnieuw om vernieuwing. Welke dat is zal de aankomende periode doorkomen. Ik volg daarin de stroom van niet weten, doen door niet te doen en het ontvangen van de ingevingen die ik van hogerhand krijg.

luister hier naar enkele inspiraties

mp3 thuiskomen bij je ware natuur

Luister hier naar de mp3 ''thuiskomen bij je ware natuur''.

durven doen wat je hart je ingeeft

Wil je het vervolg hierop horen? Schrijf je dan in voor mijn inspiratiebrief. Als dank voor je inschrijving ontvang je dan de mp3 ''durven doen wat je hart je ingeeft''.

cirkel van verbinding1

Pad van licht bied je de mogelijkheid om je te verbinden met een groep van vrouwen die net als jij:

  • gevoelig/sensitief zijn, bewust, bezield, creatief, intu├»tief, natuurmens
  • willen bijdragen aan een betrokken wereld vanuit het hart
  • voor wie bewustwording/heling/transformatie belangrijk zijn
  • graag de diepere lagen van zijn aanboren
  • houden van creativiteit, intu├»tie, energiewerk, levenskunst
  • ernaar verlangen om hun volle potentieel te leven

Op Facebook heeft Pad van licht sinds kort een besloten Facebook groep CIRKEL van VERBINDING waar je je bij kunt aansluiten.

Ook heb ik begin dit jaar via ZOOM enkele keren een CIRKEL VAN VERBINDING online bijeenkomst georganiseerd. Ook hiermee hoop ik op de een of andere manier door te gaan.

Woorden van kracht en troost bij transformatie

7 kleurrijke levenslessen