Pad van licht

Online aanbod voor een bewust bezield leven

LICHTer de winter door - nieuw online winterprogramma december 2021

Ik voel de roep om in deze donkere en transformatieve tijden voor te gaan in een online programma ''LICHTer de winter door''. Het vraagt levenskunst om als sensitief mens onder de huidige omstandigheden je energie hoog te houden. Dichtbij jezelf blijven, geloven in je eigen lichtkracht en je verbinden met gelijkgestemden is meer dan ooit nodig.

Het plan is om met een groep van max. 12 mensen op 7 momenten via Zoom bij elkaar te komen om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te bemoedigen op een creatieve verstillende manier (met inhoud voor het eigen proces).

We maken een kriskras reis langs de regenboogkleuren/zielskwaliteiten: vertrouwen, levenskracht, licht, liefde, creativiteit, rust en overgave. Vanuit inspiratie en afstemming in het moment komen aan bod: helende kleuren, voedende stilte, gedragen door het licht, natuur als kracht, intenties voor het nieuwe jaar, zelfzorg/zelfreflectie.

Er komt een online leeromgeving waarop je inspiratie vindt, die al gaande ontstaat. Via een besloten Facebook groep verbinden we ons met elkaar.

Heb je zin om vanuit verbinding met anderen je energie in deze donkerste tijd van het jaar hoog te houden? Doe dan mee met mijn winters programma.

 
 

Oproep aan de harten van mensen - 11-11-2021

5-transformatiekracht

Luister hier naar de mp3 ''thuiskomen bij je ware natuur''.

mp3 thuiskomen bij je ware natuur
7 kleurrijke levenslessen

Wil je het vervolg hierop horen? Schrijf je dan in voor mijn inspiratiebrief. Als dank voor je inschrijving ontvang je dan de mp3 ''durven doen wat je hart je ingeeft''.

durven doen wat je hart je ingeeft

Online leeromgeving Pad van licht

Pad van licht is er voor jou als lichtwerker en sensitief mens die de shift in bewustzijn maakt en daarin van ego naar hart beweegt. Het pad nodigt je uit om een diepere connectie te maken met je binnenwereld en meer vanuit je ziel te leven. Het is een pad vol lichte, wijze en bezielde boodschappen uit de bron die je helpen om de verandering van hoofd naar hart bewust te beleven.

Wanneer je ontwaakt aan het licht dat in je is, je bewuster in het leven komt te staan, merk je dat oude waarheden en overtuigingen niet meer kloppen. Ze vragen om een herijken van wat je altijd dacht te weten. Je wordt geconfronteerd met levensvragen die je daarvoor niet had. Om te kunnen veranderen ga je door een fase van leegte, chaos, verwarring en onzekerheid.

Jij bent de creator van je eigen wereld. Binnen en buiten zijn een.
Als je iets in jezelf verandert, verandert de buitenwereld mee.
Pad van licht gidst je op je weg naar meer helderheid en bezieling op je levensweg.

Pad van licht wil je steunen, bemoedigen, inspireren, kracht geven, helderheid brengen en verdieping geven in het proces waar je op dat moment in zit. Stap voor stap word je onzekere en soms donkere pad, een pad vol licht en wijsheid. Je leert daarbij via het pad putten uit de bronnen van kracht en inspiratie die ook in jou aanwezig zijn. Jij die hiermee resoneert hebt een sterke connectie met creativiteit, bewustwording, de natuur, intuïtie en bezieling.

Iets over het ontstaan

De afgelopen jaren onderga ik als hoogsensitief mens een intens innerlijk transformatieproces waarin ik vele kanten van mezelf en het leven ontmoette. Het was een weerbarstig pad dat gaat over fysieke hobbels, geestelijke onzekerheden, mentale angsten, praktische twijfels, creatieve kansen, onzichtbare schatten en verborgen dimensies. Een proces dat me uitdaagt om als bewust levend gevoelsmens door het leven te gaan en te ontwaken aan het licht in mezelf.

Innerlijk voel ik al vele jaren de uitnodiging om regelmatig even in stilte te gaan zitten. Ik stem me dan af op de hogere bron van wijsheid in me. Alle antwoorden liggen immers in jezelf. Zo leer ik via mijn levenslessen mijn innerlijke wijsheid kennen. Door channeling en geïnspireerd spreken kwam en komt er veel informatie tot me die me door de jaren heen erg tot steun en inspiratie was/is. Regelmatig voelde ik daarbij dat deze inspiratie ook anderen zou gaan helpen op hun levensweg.

Te midden van de onzekerheid en vertwijfeling, kreeg ik in afstemming op de bron van licht, wijze en heldere antwoorden te horen. Deze boodschappen waren een grote bron van inspiratie en troost voor mij. Ze gidsten me door deze lastige tijd heen.