Een aantal jaren geleden startte ik met een digitaal project wat ik PAD VAN LICHT noemde. Het programma heeft voor alle deelneemster naar volle tevredenheid 3 x 3 maanden gedraaid en daarna viel het stil.

Ik wist op dat moment even niet hoe ik verder wilde met het programma en hoe ik alle inspiraties die ik vanuit afstemming op de bron ontving aan jullie door wilde geven.

Omdat ik deze dagen weer bezig ben met het ontwikkelen van een herstart, ben ik wat in oude teksten/documenten/Facebook filmpjes gedoken (we deelden onze inspiraties en creaties in een besloten Facebookgroep).

Vandaag werd ik getroffen door deze tekst, die voor mij nog steeds heel mooi beschrijft hoe ik ook nu nog PAD VAN LICHT beleef. Het nieuwe pad vormt zich door de stappen die je zet. Zo zet ik nu door dit te delen, stappen in mijn nieuwe droom.

welke stappen zet jij nu in je leven? Heb je daar wat hulp bij nodig?

Het PAD VAN LICHT  

brengt alles aan het licht 
wat in jou in potentie aanwezig is 
om het pad van vreugde te kunnen lopen.  

Daarvoor ga je de weg naar binnen 
om je innerlijk licht te omarmen, 
het stof van je ziel af te poesten en 
haar ware schoonheid te openbaren. 

Deze weg gaat niet zonder slag of stoot.  
Ze gaat dwars door alle kleuren heen,  
om het licht te vinden wat altijd al op je wachtte om 
door jou aangenomen te worden en vanuit te leven. 

Deze weg te gaan, daar vanuit te zijn,  
dat is wat jouw ziel doet zingen: 
haar vreugde van jouw authentieke mens zijn. 

Wie buigt naar haar waarheid 
zal thuiskomen in haar lichaam en 
weten wat haar te doen staat
om bij te dragen aan de groei 
en ontwikkeling van liefde op Aarde. 

Het pad van licht brengt alles aan het licht 
wat in jou verduisterd is, omdat het te teer
en te kwetsbaar was om het licht te zien.  

Je meest vrouwelijke, gevoelige en ontvankelijke kant 
gaat je de weg wijzen hoe dit pad te gaan. 

Het pad dat je loopt vormt zich door de stappen die je zet. 

Jacinta, 2017
 

5-transformatiekracht

Plaats een reactie