In mijn kleurenatelier geef je vol zin en ziel vorm aan wat je beweegt

de zomer van je ziel-4
inCollage_20210809_163456880

In mijn lichte en sfeervolle atelier op de bovenverdieping van onze oude verbouwde boerderij vind je de rust om tot jezelf te komen.
Ik heb plaats voor kleine groepjes vrouwen (4, soms iets meer) om op een speelse creatieve manier in contact te komen met zichzelf.
Tijdens een workshop bij mij ontdek je je eigen creatieve stroom, verdiep je je in de kracht van kleur en ervaar je weer zin en ziel in je leven.

IETS VOOR JOU?

Heb je behoefte aan een kleurrijk creatief moment voor jezelf en vind je het leuk om daarin ook anderen te ontmoeten?
Doe dan eens mee met een creatief dagje in Het kleurenatelier.
Via mijn inspiraties ontdek je het plezier van het volgen van je eigen creatieve stroom. Daar heb je geen speciaal talent voor nodig. Met mijn veelzijdig creatief talent prikkel ik je om het speelse kind in jou uit haar schulp te laten kruipen. Met de magie van kleur breng ik je in contact met de wijsheid van de kleurrijke vrouw die in je is.

HOE?

Ik nodig je uit te schilderen, te tekenen, te schrijven, vrij creatief te zijn, jezelf te ontmoeten in de natuur en in je werk.
Je leert altijd iets nieuws, je ontdekt de betekenis van kleur, ervaart hoe plezierig het is om de stem van binnen te volgen en hier expressie aan te geven. Creativiteit brengt je weer terug in het nu. Je gevoel gaat weer stromen en je denken komt tot rust, je eigen innerlijke wijsheid komt tot leven. Er is volop ruimte voor wat zich aandient en wat in jou gekend, gehoord en gezien wil worden. We ''lezen'' je werk en vertalen het naar je alledaagse werkelijkheid. En ook leren we van elkaar en van elkaars werk. Ook zo mooi!

Zin om mee te doen?
Ik ontwikkel telkens nieuwe vormen en producten, live en online. Je bent van harte welkom om je creatieve hart te ontdekken.