Er gebeurde me een paar dagen geleden iets heel leuks.

Zonder dat ik er op uit was ontstond een lichtvoetig winters aanbod (wat ook mij nu zo voedt, en ja ik heb het zelf het meest nodig, want ik zat er even helemaal doorheen) waar ik je graag voor uitnodig.

Ik zeg als grap tegen mijn man:
''Ik ga weer even naar boven voor mijn dagelijks uitje''.
Waarop hij met een kwinkslag antwoordde:
''Op de deel hebben we nog meer uitjes, rode, witte en gele uitjes.''

(Manlief is nu bezig heerlijke pompoensoep te maken van onze eigen uitjes en pompoenen.....jammie jammie, dat is zijn uitjes vuurtje wat aanging, maar de mijne volgt hieronder.)

Eigenlijk bedoelde ik natuurlijk dat ik er graag uit wilde, want ik voelde me inmiddels zo opgesloten na al weer een jaar van fysieke beperkingen die er niet om liegen (er licht weer een volgende knie operatie in het verschiet). En ja, nu met die nieuwe lockdown is daar voor ons allemaal in de bewegingsvrijheid nog een drempeltje bijgekomen.
In mijn creatieve brein ontstond met het uitje in de hand acuut een verbinding tussen het uitje en wat ik vanmorgen getekend en geschreven had.

Ik liep naar boven, zette het rode uitje voor me neer in de tekening. En ineens zag ik voor me, hoe ik ook anderen zou kunnen inspireren met die eenvoudige voedende creatieve stroom waar ik sinds een paar dagen weer uit aan het putten was: 8 UIT-JE's ook voor jou.

Zin om mee te doen?

Ik houd het simpel nu, want er mag perse geen stress op zitten, niet voor jou en niet voor mij. Daar hebben we immers ongemerkt nu al genoeg last van.
 
Dus alleen via Facebook te volgen en voor een klein bedrag (25 euro).
Later zal ik het uitwerken in een mooi online programma waar je gebruik van kan maken als het je allemaal weer even te moede is.
Blije kleurrijke creatieve kracht-gevende uitjes om je hart mee te vullen en je zinnen mee te verzetten.

Plaats een reactie