CREATIEVE ZOMERWORKSHOPS

Met intuitief schilderen/tekenen/schrijven, kleurbeleven, mixed media, ontdek jezelf in de natuur, bloemen, thuiskomen bij jezelf

20230511_114246[1]

Kunst voor het oprapen

We maken in de ochtend een korte medicijnwandeling. Via mijn Spiegel van de zielkaarten wordt je uitgenodigd om in de natuur jouw antwoorden te vinden. Aan de rivier laat je je inspireren door wat je in de stilte vindt en ervaart.

Een kunstwerk aan het water? Een gedicht wat je voor de voeten ligt? Een boom die spreekt, de boten die hun verhaal vertellen? De vindsels onderweg en aan het water neem je mee.

In de middag maak je met diverse materialen op papier je eigen mixed media werk. We stromen mee met wat er in het moment ontstaat: passievolle kleuren, een fijn gesprek, de stilte die spreekt, de tuin die lonkt om in te verwijlen...

vrijdag 14 juli

20230518_171626[1]

Bloem van verlangen

Bloemen ze raken je hart en ziel. Hun bloei- en groeiwijze inspireert telkens weer om vanuit te werken. Onze bloemrijke tuin en kleurbeleven zijn in deze workshop het uitgangspunt.

Via speelse creatieve werkvormen ga je aan de slag met jouw 'bloem van verlangen''.

Met de inspiratie die ik je aanreik is dat altijd een verrassende uitnodiging/uitdaging, waarbij je de tijd vergeet, je heerlijk uit je hoofd in je gevoel komt en ook nog nieuwe technieken leert.

Intuïtief schilderen, mixed media- en/of collagetechnieken, waarnemen, luieren, je eigen kleur ontdekken, je verlangen vormgeven zoals jij dat wilt. Kleurrijk, intuïtief, ontspannen, genoeg tijd om op verhaal te komen.

donderdag 27 juli

20210627_144154

Kleur dat ben jij

Na een korte inleiding in mijn atelier, gaan we samen in de auto naar het Colorfield in Elst (8 km), een levend kunstwerk dat door 500 kunstenaars ingevuld wordt. We laten ons inspireren door wat we daar in het park aan kleurrijke werken aantreffen. Zoveel verschillen. Welke kleuren spreken je aan? Welke onderwerpen raken je? Wat zegt dat over jou?

In de middag maak je op een kleiner paneel je eigen intuïtieve kleurkunstwerk. De kleuren die je kiest en wat je verbeeldt hebben hun heel eigen beeldtaal. Deze laat zich graag kennen door jou! Ontdek de kunstenaar in jezelf.

Ook ik doe dit jaar een dag mee om een groot paneel van 122cm bij 122cm te schilderen.
Lees hier meer over: The Colorfield Performance.

zaterdag 12 augustus

Ter informatie:

Alle dagen vinden plaats/starten vanaf:

Studio Zafaran, Oosterhoutsestraat 54, 6678 PD Oosterhout Gld.

We werken in kleine groepjes. Minimaal 2, maximaal 6.
Binnen in het atelier, buiten in de schuur, of in de tuin als het kan.

Tijd: half 11 tot 4 uur (uitloop is mogelijk)
Kosten: 95 euro, inclusief materialen, thee en lekkers.

Je geeft je op voor een dag of apart voor meerder dagen.

Je zorgt voor je eigen lunchpakketje, goede wandelschoenen, een rugzakje, je mobiel en evt. een schrijfboekje.

Ontdek de kunstenaar in jezelf

madeliefjes

vermeld duidelijk voor welke workshop je je opgeeft. Als je voor meerdere keren mee wilt doen, graag apart aanmelden

Inspiratie vanaf mijn vakantie-adres in Portugal

20230509_132745[1]

Een collage van een workshop Bloemverhalen

inCollage_20210809_163456880[1]