boek Kleur je zinnen

Ben je op zoek naar een kleurrijk creatief werkboek voor bezinning, dan kan ik mijn boek KLEUR JE ZINNEN van harte aanbevelen.

Kleur je zinnen is een tijdloos boek dat al sinds 2014 vele mensen inspiratie biedt voor hun eigen proces, creatieve zelfreflectie, het geven van creatieve lessen, het speels en creatief begeleiden van mensen in helpende beroepen.

Het boek nodigt je uit om zelf creatief/kunstzinnig bezinnend aan de slag gaat met de vele creatieve werkvormen die ik je aanreik. Je ontdekt daarin al doende je eigen blije vrije creatieve natuur.

Ik neem je in mijn boek mee op een creatieve bezinnende reis langs alle kleuren van de regenboog om het goud in jezelf te vinden. Deze boeiende innerlijke reis, waarbij ik ook buitenplekken aandeed, maakte ik eerst zelf voordat het boek gedrukt werd. Ik deed toen een 30 dagen project waarbij ik mijn kleurrijke zinnen ontdekte.

Informatie over kleur en praktische creatieve werkvormen rondom schrijven, schilderen, kunstzinnig dagboek, natuurbeleving, zelfreflectie en zingeving worden afgewisseld door kleurrijke foto’s van eigen werk, hier en daar een gedicht en volop inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan.

Kleur je zinnen staat vol met creatieve opdrachten die je helpen om op een speelse manier het contact met jezelf en je verlangens te herstellen. Kleur is daarbij de rode draad.

Het is een boek om jezelf cadeau te doen, je moeder mee te verrassen, je creatieve collega over te tippen en al je bewust levende vriendinnen/vrienden blij mee te maken. Het leent zich goed om jezelf op weg te helpen wanneer je wat vastloopt in je leven en werk.

Een mooie inspiratiebron voor iedereen die van schoonheid en bezieling houdt. En vooral ook zullen creatief coaches, loopbaanbegeleiders, kunstenaars, trainers, docenten werkvormen en inspiratie vinden om meer gebruik te maken van kleur en creativiteit in eigen beroepsveld.

Wat is jouw boek Kleur je zinnen prachtig geworden. Tegen mijn man zei ik: 'dit is het mooiste boek wat in mijn kast komt te staan'. 'Komt', want eerst wil ik er mee aan de slag. Heb ik een dip dan ga ik nu je boek pakken. Jacinta, dankzij jou kan ik bloeien.

Wilna

Dank je Jacinta voor dit prachtige boek. Een aanrader voor iedereen die zijn zinnen en creativiteit wil prikkelen en ontluiken. Maar ook om geraakt te worden in je kern, zodat je niet verborgen wilt blijven, maar wilt bloeien, ontdekken, spelen en stoeien. Met mooie foto's, gedichten, woorden, opdrachten en tips.

Linda

Oh, ik word hier zo blij van, alleen al als ik het openmaak, die kleuren! Ik ga het elke dag even openslaan om te kijken welke kleur en welk thema voor mij op die dag het aandachtspunt is. Alleen al dat te doen geeft me al zoveel!

Carola