Voor wie op zoek is naar een kleurrijk creatief werkboek voor bezinning kan ik mijn boek KLEUR JE ZINNEN van harte aanbevelen.
Het is een heerlijk boek om thuis ergens op een mooi plekje neer te leggen en je door de prachtige kleuren en afbeeldingen te laten inspireren.
Nog mooier is het als je zelf creatief/kunstzinnig bezinnend aan de slag gaat met de vele creatieve werkvormen die ik je aanreik.

Ik neem je in mijn boek mee op een creatieve bezinnende reis langs alle kleuren van de regenboog om het goud in jezelf te vinden.
Deze boeiende innerlijke reis, waarbij ik ook buitenplekken aandeed, maakte ik eerst zelf voordat het boek gedrukt werd.
Ik deed toen een 30 dagen project waarbij ik mijn kleurrijke zinnen ontdekte.
Informatie over kleur en praktische creatieve werkvormen rondom schrijven, schilderen, kunstzinnig dagboek, natuurbeleving, zelfreflectie en zingeving worden afgewisseld door kleurrijke foto’s van eigen werk, hier en daar een gedicht en volop inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan.

Kleur je zinnen staat vol met creatieve opdrachten die je helpen bij je eigen innerlijke proces.
Ze helpen je om op een speelse manier het contact met jezelf en je verlangens te herstellen.

Het is een boek om jezelf cadeau te doen, je moeder mee te verrassen, je creatieve collega over te tippen en al je bewust levende vriendinnen/vrienden blij mee te maken. Het leent zich goed om jezelf op weg te helpen wanneer je wat vastloopt in je leven en werk. Daarnaast is het boek ook een mooie inspiratiebron voor iedereen die van schoonheid en bezieling houdt. En vooral ook zullen creatief coaches, loopbaanbegeleiders, kunstenaars, trainers, docenten werkvormen en inspiratie vinden om meer gebruik te maken van kleur en creativiteit in eigen beroepsveld.