Agenda

DE ZOMER VAN JE ZIEL-live dagen

op zaterdag 31 juli 2021 kon je meedoen aan een live-dag

ik geef nog een extra live dag op zaterdag 14 augustus, met als thema ''bloemverhalen''

Omdat het deze week nog mooi weer beloofd te worden, en je misschien wel zin hebt in een ontspannen creatieve dag vol beleven, geef ik nog een extra live dag bij mij in het atelier/tuin.

De vorige dag kreeg als thema 'bloemverhalen'.
We namen mijn Spiegel van de ziel kaarten als uitgangspunt en insteek voor ieders eigen thema van de dag. Daaromheen ontstond een levendige dag vol diepgang, speelsheid, creativiteit en natuurbeleving in onze tuin. We lieten ons inspireren door de bloemen en planten in onze tuin van waaruit de eigen vrije creatieve stroom gevoed werd.

Nog een keer geef ik deze dag, die ook in het moment zal ontstaan. Net weer even anders, maar ook weer vol van beleving.

''Het was verrassend hoe we de bloemen en beelden lieten spreken.
Ik ontdekte via de speelse creatieve werkvormen die Jacinta aanreikte (deels met materialen uit de natuur) dingen over mezelf die ik nog niet wist.
Mooi ook wat er aan interactie ontstaat op zo'n dag. Dank je wel voor deze bijzondere en heerlijke dag, een dagtrip met bloemen''.

Monique

zomer van je ziel1

Heb je zin in een creatief intuitief bezinnend dagje even helemaal voor jezelf?
Wil je inspiratie opdoen in een rustgevende natuurlijke omgeving?

Geef je dan op voor een (of meer) van de ''zomer van je ziel-live dagen''.
Lees er hier meer over.

in de maanden juli, augustus, september kun je ook vanuit eigen plek aan de slag

Ik ontwikkelde 2 mooie online-programma's die je op een speelse manier inspireren om aan jouw zomer een kleurrijke eigen creatieve meditatieve swing te geven. Je kunt deze programma's vanuit je vakantie-adres 4 weken lang laten inspireren om je creatieve natuur te voeden.

Bij elk van de programma's zijn mijn 4 mp3's zomerziel, zomerwarmte, zomerhart en zomervrijheid aanleiding voor mij geweest om het programma te schrijven/maken.

DE ZOMER VAN JE VERBEELDING-
online programma