Workshops

een dagje speels je creatieve zelf ontdekken

Kom een dagje creatief op verhaal. Ontdek je eigen speelse intuïtieve creativiteit en hoe fijn het is om je daar mee te verbinden. Creativiteit zoals je dat bij mij leert, bevrijdt een ongekende kracht in je. Het is een dag waarbij je met jezelf en elkaar verbindt en je oplaadt aan de werkvormen die ik je aanreik.

Via kleurbeleven, tekenen, schrijven, schilderen, mixed media technieken, natuurbeleven of andere speelse werkvormen inspireer ik je om je kunstzinnige grenzen te verleggen. Ik leer je op deze dag de levenskunstenaar in jezelf te ontdekken.

Als je deze workshop bij me boekt kun je zelf aangeven wat daarbij het aandachtspunt/thema voor jou en je groepje mag/wil zijn. Ik beweeg daarbij mee in jullie wensen tot een zingevende kleurrijke dag.

Mijn boek Kleur je zinnen, wat jarenlang vele mensen heeft geïnspireerd, is daarbij het uitgangspunt.

Kleur je zinnen is nog als e-book te koop. Je kunt het jezelf cadeau doen bij deze workshop. Zo heb je ook thuis nog heel lang plezier en inspiratie om met soortgelijke werkvormen aan de slag te gaan.

waar: Studio Zafaran, Oosterhout Gld.
wanneer: op aanvraag

tijdstip: 10.30 uur tot 16.00 uur (halve dag van 10 tot half 1)
kosten: 95 euro p/dag / halve dag 47,50 euro (gaat door bij minimaal 2 personen)

Sprekende kleuren

ontdek de vrije creatieve stroom van je ziel

Als je een dagje toe wilt komen aan je creatieve zelf, los wil komen van alledaagse beslommeringen, een laagje dieper wilt afdalen in jezelf, laat je dan inspireren door mijn speelse creatieve bezielde stijl. Ontdek daarin je eigen vrije vorm. Mijn Spiegel van de ziel kaarten ondersteunen je in je verdieping vanuit de kleur.

Luister naar je intuïtie, volg je kwast en pen, kom even helemaal los van je gedachten en ontdek de schoonheid van het in het hier en nu zijn, van je eigen speelse creatieve natuur. Je brengt je eigen thema in of sluit je aan bij het onderwerp en de werkvormen die ik aanreik.

Ik ondersteun je in je creatieve proces, geef je volop inspiratie om je eigen creatieve stroom te volgen. Je leert jezelf kennen via je gemaakte werk.  Met ruimte voor je gevoel, je weerstand (of wat zich dan ook aandient), je kracht en je kwetsbaarheid. Ik nodig je uit om de kracht en de helende werking van kleur te beleven. Zo ervaar je jouw heel eigen sprekende kleuren.

In een klein groepje (2 tot 6 mensen) met ruimte om jezelf en elkaar te ontmoeten in wat er nodig is in het moment.
Je kunt je aanmelden met je vriend/vriendin of een eigen groepje waarbij ik me afstem op jullie wensen.

Geschikt voor iedereen die haar/zijn eigen creatieve bron wil ontdekken, het innerlijke zelf wil ontmoeten, de vrije stroom van je ziel wil ervaren.

Deze workshop kan op ieder moment doorgang vinden.
Kom zelf met een groepje van 2 tot 4 personen en we plannen een datum in.

Waar: studio Zafaran in Oosterhout Gld.
Wanneer: op aanvraag
Tijd: van 10.30 uur tot 16.00 uur
Kosten: 125 euro p/dag, inclusief materiaal/koffie/thee

20220603_140415
20220603_182320

Workshop Spiegel van de ziel

laat je inspireren door de kracht van kleur, beeld en woord bij je innerlijke groei en ontwikkeling

Ik maak je wegwijs in mijn prachtige kaartenset Spiegel van de ziel zodat ze meer voor je gaan leven. Ik vertel je over het ontstaan, over de magische inhoud van de kaarten, hoe er mee te werken en wat ze voor je kunnen doen. Je ontdekt op een speelse intuïtieve manier de magie van kleur- en beeldsymboliek en levenswijsheid.

Mijn kaartenset nodigt je uit om te reflecteren op datgene wat voor jou in je dagelijks leven belangrijk is. Iedereen die innerlijk wil groeien bieden ze meer kleur, inzicht, helderheid, bewustzijn en bezieling.

Tijdens deze kennismakingsworkshop trek je een kaart op een vraag die in je leeft. Daaromheen laat ik me in het moment inspireren tot een speelse creatieve uitwerking. Je ontvangt van mij een afgestemd antwoord op je vraag.

Voor wie werkt in een coachend beroep is het toepassen en werken met de Spiegel van de ziel kaartenset een prachtige aanvulling in je werk.
Voor wie puur voor zichzelf met de kaarten wil werken is deze workshop ook echt een aanrader.

Waar: Studio Zafaran in Oosterhout Gld.
Wanneer: wordt nog weer ingepland, maar kan ook op aanvraag

Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur
kosten: 45 euro 

Kleurenmagie, schatgraven in je innerlijke tuin

20220826_091800
gouden kleurenpracht

Vanuit liefde voor licht, kleur, creativiteit, natuur & bewustzijn bundelen macrofotograaf Andrea Gulickx en ik onze krachten.

Kijkend door het oog van de camera ontmoet je de mooiste kleuren en vormen. Je probeert een gevoel vast te leggen van iets dat je hart raakt. Bij het inzoomen komt er nog meer schoonheid tot leven. Kleur, beeld en vorm, de uiterlijke beelden zoals je ze ziet en op je lens vastlegt, kunnen je betoveren.

Maar het is niet alleen de uiterlijke schoonheid die je fascineert. Iedere kleur, elk beeld dat je schept zegt ook minstens zoveel over de schoonheid van je eigen kleurrijke binnenwereld. Kleuren spreken de taal van het gevoel, van je behoeftes, voor- en afkeuren van dit moment, van dat wat je bezielt. De wereld van kleur op die manier leren kennen is als schatgraven naar dat wat jij nodig hebt voor je eigen groei en ontwikkeling. Je gaat je in deze workshop de magische wereld van kleur, bloem, licht en vorm op een vernieuwende creatieve manier ontdekken. Hierdoor krijgt je fotografie een extra dimensie, die voor verrassende resultaten zorgt. 

Je leert als het ware met een nieuwe blik kijken naar de schitterende bloem die jij bent. Mogelijk ontdek je kanten van jezelf die je voorheen niet zag. Tijdens deze workshop vindt er een ontmoeting van 2 werelden plaats.

De buitenwereld, waarbij macrolenzen je tot in het hart van een bloem brengen en de binnenwereld, waarbij kleur en creativiteit je tot de kern van jezelf leiden.  Een magische dag vol kleur, creativiteit, fotografie, passie en rust, ontmoeting en bezieling. Met laagdrempelige speelse creatieve werkvormen (een moment van verstilling, een kleurkaart trekken, creatief schrijven/tekenen) die in het moment zullen ontstaan. Je gaat met een hernieuwd gevoel naar huis. Via de taal van kleur, beeld en woord ben je in contact gekomen met jezelf en je innerlijk weten. Je macrofotografie krijgt daardoor net iets meer verfijning en verdieping.

Geschikt voor iedereen die het leuk vindt om met macrofotografie en bewustwording bezig te zijn.

Waar: Pluktuin IJzendoorn
Wanneer: vrijdag 31 mei en vrijdag 28 juni 2024
Tijd: 9.30 - 15.00 uur
Kosten: 139 euro, inclusief koffie/thee/lekkers en gebruik lenzen

Voor meer informatie en opgave kijk hier- website Andrea