Luistertekening - beeld van je ziel

Een luistergesprek dat tot je verbeelding spreekt

In een luistergesprek ben ik een en al oor voor jou en je hulpvraag. En dat niet alleen, ook maak ik in afstemming een kleurrijke tekening waarin je jezelf herkent. De energie van de tekening geeft precies dat weer wat er in ons gesprek aan de orde geweest is.
In een luistergesprek geef je je hart en ziel ruimte om zichzelf te uiten. Dat geeft inzicht, het lucht je op en je wordt er blij van.
Via de kracht van kleur, beeld en woord ervaar je wat jou kan helpen op het pad van je ziel. De tekening laat je voelen wat je kracht is en wat jij nodig hebt om weer te gaan stromen en te stralen.

Een puur gesprek en een afgestemde intuitieve tekening waarmee je hart een sprongetje maakt

Wat kun je verwachten

Ons gesprek verloopt via beeldbellen en bellen. Eerst hebben we een kort contactmoment waarna daarna tekenen mijn aandacht heeft. Ik ben daardoor met mijn aandacht op een andere laag bij jou. De vragen die ik soms stel komen vanuit mijn rechter hersenhelft. Zij kunnen ook jou bij diepere lagen in jezelf brengen.

Luistertekening
Vaak begin ik met een lijn van licht in een voor jou passende kleur. Daaromheen 'weeft' zich van alles. Al luisterend ontstaat er op papier een kleuren- en lijnenspel dat geheel intuïtief haar heel eigen weg volgt.

Luistergedicht
De inhoud van het gesprek vang ik in een paar korte woorden in een intuïtief gedicht, wat handgeschreven op de kaart komt.

Inspiratie, kracht en troost
De luistertekening met gedicht stuur ik in een dubbelgevouwen kaart via de post toe. Zij heeft het formaat 13x18 cm. Je kunt haar daardoor thuis makkelijk ergens neerzetten, of nog mooier in een opvouwbare fotolijst plaatsen.

De kracht van kleur, beeld en woord
De luistertekening vraagt om een duiding. Als je wilt hebben we binnen een paar dagen een kort moment om het hier met elkaar over te hebben. Zo gaat de luistertekening nog meer voor je leven.

Deze prachtige zielstekening heeft Jacinta voor me gemaakt tijdens ons telefonische gesprek. Mijn hulpvraag ging over mijn trauma en het gezien worden. Ook miste ik kleur in mijn leven.
Het was fijn om al snel te voelen dat Jacinta mijn verhaal begreep. Ze stemde zich perfect op mij af. Op een gegeven moment vroeg ze wat mijn lievelingskleur was en bleek dat ze deze kleur toen precies in haar hand had, hoe bijzonder!
Toen ik na het telefonische gesprek de zielstekening te zien kreeg, voelde ik m'n hart warm worden en blij! Ze heeft prachtige kleuren gebruikt en gek genoeg kon ik de tekening precies plaatsen in mijn leven, zó helend voor me! Alles klopte. Ook de prachtige persoonlijke tekst die ze erbij had geschreven raakte mij tot diep in mijn ziel.
Dank Jacinta voor dit ontzettend mooie, kleurrijke, persoonlijke, bijzondere kado! Helene