Leef je licht - 3 daagse training - geef je ziel wortels en vleugels

samen met andere vrouwen op weg naar een creatief bezield leven

In een kleine groep van gelijkgestemde creatieve vrouwen verbind je je op een kleurrijke creatieve manier 3 dagen met de kracht van de eigen ziel, met elkaar en met de aardse en hemelse krachten om ons heen.

Om de andere week komen we op een vrijdag samen om daarbij de verschillende kanten van ons vrouw zijn te belichten.

Dat doen we op een heel speelse en natuurlijke manier, met respect voor ieders eigenheid en gevoeligheid. Het is een innerlijke reis die je in contact brengt met helderheid over je levensthema's en met de vreugde van het vrouw zijn.

Intuitieve creativiteit, bezinningsmomenten, deelrondes, helende werkvormen, kleurbeleven en teken- en schilderplezier wisselen elkaar in de dagen af. Ook kom je via creatief schrijven en mijn Spiegel van de ziel kaartenset in contact met de wijsheid van je eigen ziel/je innerlijke stem.

Ik bied je een veilige bedding van waaruit we delen en helen aan en met elkaar. Er is ruimte om kwetsbare stukken van jezelf in te brengen. Dat wat nog in de schaduw staat of nog niet tot volle wasdom is gekomen voelt zich gezien en gehoord. Er is een opening tot nieuwe groei ontstaan.

Het leven roept je om opnieuw geboren te worden. Hoe dit proces gaat is voor iedereen anders. Ik ondersteun je om daarin dichter bij je wezenlijke zelf te komen. Zo zet je stappen naar de meest stralende versie van jezelf.

Onderdeel van de training is dat je toewerkt naar een werkstuk waar je stap voor stap je heel eigen creativiteit ingelegd hebt. Ik begeleid je in dit proces. We kijken in het moment wat passend is voor jou!

Ben je op zoek naar je meest eigen creatieve scheppende kracht? Zoek je verbinding met jezelf en andere vrouwen over dat wat je innerlijk bezig houdt? Dan is deze training echt iets voor jou!

Van meisje naar volwassen vrouw ging niet zonder slag of stoot. We hebben als vrouw vele fases doorlopen, vele kanten van onszelf gezien, doorleefd, ontwikkeld. Het leven van alledag vroeg/vraagt veel van je. Aanpassing, zorg voor kinderen/ouders, inhouden misschien, gemis in de relatie, verlies/ziekte, werkomstandigheden. Of een nieuwe fase die aanbreekt en vele vragen oproept, nog geen vorm heeft.

Met het vorderen van de jaren ontdek je dat er delen van jou zijn die nog niet aan bod gekomen zijn. Er wil een heel nieuwe kracht in je opstaan, de kracht van de eigen ziel, jouw meest eigen kleuren. Het vraagt moed om aan die roep gehoor te geven. Kleur te bekennen, je te durven onderscheiden, alleen te staan.

Een gedeelde weg met gelijkgestemden kan dan juist kracht geven om er wel voor te gaan. Ook al weet je nog niet hoe, je blijft stappen zetten in de weg van je hart.

De kwaliteit van je sensitieve natuur, van jouw diepe voelen vraagt om het wortelen in je ware aard. Je kunt pas je vleugels uitslaan, als je jezelf toestaat om helemaal je eigen wijze zelf te zijn. Ook je emotionele zelf wil daarin een plek krijgen, je lichaam als voertuig van je ziel wil verkend worden. Je innerlijke zelf wijst je met vallen en opstaan de weg hoe te gaan.

Alles wat je meemaakt heeft zin, zin van leven jouw gegeven.

Je wordt een baken van licht in een wereld die op een kantelpunt staat.
Met jouw gevoelig aard draag je zo liefdevol, bewust en vruchtbaar bij aan de nieuwe Aarde.

e-book-cover-3a

Bij deze 3 daagse hoort het e-book Leef je licht wat ik eerder schreef. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt mijn e-book.

Ook als je niet meedoet maar wel interesse hebt in het onderwerp, kun je het e-book downloaden, lezen en met de creatieve opdrachten aan de slag gaan.

wedergeboorte

Juist omdat je steeds meer durft te erkennen hoe je tot in de diepte geraakt bent door het leven zelf, vind je de moed om op te staan in je kracht!

de vrouw-zij kust haar schaduwen

de vrouw
zij kust haar schaduwen
omhelst haar pijn
heelt haar hart
beweegt van angst naar liefde
door voluit aanwezig te zijn bij wat is
zij kust haar ziel tot leven

Jacinta

nieuwe Leef je licht - 3 daagse op vrijdagen 1x p/2 weken

Waar: atelier van Studio Zafaran, Oosterhout Gld.
Groepsgrootte: min. 2 max. 4 tot 6

Vrijdag:
24 maart, 7 april en 21 april 2023 (om de andere week)

Tijd: van half 11 tot 4 uur

Kosten: 395 euro, inclusief materiaal, koffie/thee/lekkers en Spiegel van de ziel kaartenset (ontvang je bij aanvang training)

Je neemt je eigen lunch mee. Als je wilt kun je in de pauze in onze landelijke tuin vertoeven of naar de rivier lopen.

nu ook een Leef je licht - 3 daagse op zondagen, 1x p/maand

Er start op de zondag ook een Leef je licht 3-daagse die 1 keer per maand zal plaatsvinden.

Zondag:
12 februari, 12 maart en 9 april 2023

Tijd: van half 11 tot 4 uur
Kosten ed. zie boven

Ik heb deze 3 Leef je licht dagen bij Jacinta gevolgd. Wat ik nog niet in het licht had gezet zowel voor mezelf als voor de generaties die mij voor zijn gegaan, mocht ik nu liefde en licht geven. Ik heb ook prachtige boodschappen ter verheldering en ondersteuning mogen ontvangen. Telkens weer door met gelijkgestemden een laagje dieper en zachter naar mezelf en mijn omgeving te worden.

Voor mij waren dit mooie, verdiepende, hartverwarmende en licht levende dagen. Ik heb het mezelf gegund en het was het meer dan dubbel en dwars waard. Dankjewel Jacinta voor jouw integere en intuïtieve leiding tijdens deze dagen.  Sylvana