AKASHA-ZIELSREADING

inzicht, inspiratie en heling voor je ziel

Heb je behoefte aan een diepere beschouwing in jouw eigen zieleroerselen?

Verlang je naar meer inzicht, inspiratie en helderheid op je zielspad? Om te horen wat je drijft en tegenhoudt om te gaan staan voor wat je echt wilt in je leven?

Leef je met vragen waar je graag een liefdevol perspectief vanuit het veld van Liefde inzicht in zou willen ontvangen?

Met mijn heldere afstemming op de bron van Al wat is, het onzichtbare wetende veld, ook wel de Akasha genoemd, stem ik me af op de levensvragen die je inbrengt. In het veld van ''eindeloos veel informatie en mogelijkheden'' (Akashakronieken= het archief van de ziel) krijg je een ruimer perspectief op je leven.

Ik heb op een heel natuurlijke manier toegang tot de Akasha.
Met mijn rijke levenservaring en levenswijsheid ben ik graag jouw wijze en speelse levensgids. Zie me als de boodschapper op de brug tussen hemel en de aarde, waarop onze reading zich afspeelt.

de dans tussen licht en donker

De dans van het leven nodigt ons uit te groeien aan de liefde die in ons is.
En hoe kan dat beter dan de dualiteit in het leven te ervaren. We worden soms echt uitgedaagd om in ons licht te blijven staan. Het vraagt nogal wat om het juiste midden te bewaren tussen angst en liefde, tussen weerstand en overgave. Zeker in deze weerbarstige tijden.

Ieder mens kent tijden van voor- en tegenspoed.  Als je in de flow bent en als alles vanzelf gaat, stel je jezelf meestal niet zoveel vragen. Waarom zou je?

Maar wanneer tegenslag je deel is, verlies of verdriet, ziekte, of scheiding zich tonen is dat een ander verhaal. Daarin ligt de uitnodiging van de bron om nog een laagje dieper te kijken in je eigen hart en te groeien in liefde aan jeZelf en aan jouw levensthema's. Soms vraagt het leven van je dat je de moed hebt om te veranderen. Als je het pad van je ziel gaat lopen, dichter bij wat je hier echt te doen hebt, roept dat vaak weerstand op.

Een Akasha-zielsreading kan je met haar wijze woorden nog lang tot steun zijn. Zij geeft je een groeispurt in je ontwikkeling. Wat vast zat wordt weer stromend, wat koud en verhard was voelt weer warm en gloedvol.

De reading wordt geopend en gesloten met een gebed. Ik gebruik tijdens de reading kaarten ter ondersteuning. Je kunt de reading op je mobiel opnemen en zo thuis nog vaker teruggrijpen op wat er voor jou gesproken is. Zo kun je de informatie nog beter integreren in je dagelijks leven.

Akasha-zielsreading 30 minuten

kom thuis bij jezelf
zoek niet langer buiten je
maar vind in je
waar je zo naar verlangt

het is in het veld van Liefde
waar je de wijsheid vindt
op je zielspad

beweeg van angst naar liefde
kom thuis bij jeZelf