wat anderen zeggen:

Cirkel van verbinding - deze woorden riepen me en kusten een verlangen in me wakker. In een klein groepje zaten we ieder achter ons eigen scherm en toch was er in een mum van tijd verbinding met elkaar en ontstond er een open en vertrouwde sfeer. Zo fijn en waardevol om te delen wat je bezighoudt en in het verhaal van de ander herkenning te vinden. Heerlijk om te voelen dat we elkaar kunnen steunen in het lopen van ons pad. Anna

Wat was het fijn om op jouw atelier van de ziel te zijn. Terwijl het buiten stormt en regent hadden we een middag vol ontmoeting, kleur en creativiteit. Ook ik ben weer buiten mijn kaders gaan stromen. Wat een creatiekracht heb ik mogen beleven in mezelf en met elkaar. Dank!! Rianne (21 december 2023)

Vanmorgen in alle vroegte een aantal van je ingesproken berichten geluisterd. Heel fijn, bemoedigend, bekrachtigend en liefdevol. Jouw creaties, zowel op papier als gesproken, zorgen er voor dat mijn lichtje weer die impuls krijgt. Een diepe "oja", een terugvinden, herkenning. Dank je, Andrea

Na een Spiegel van de ziel reading krijg ik van een lieve vrouw deze reactie:

Zoveel mensen heb ik gezien en gesproken in mijn leven, om mij steeds weer een stukje verder te helpen op mijn pad. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik me ook best kwetsbaar voel om me keer op keer weer te openen, omdat je nooit weet wie je voor je hebt. Ik kan vanuit het diepst van mijn hart zeggen dat het gesprek met Jacinta een ongelooflijke helderheid, eenvoud, gedragenheid en waarheid bevat, en dat alles verpakt in de eenvoud van het Zijn omhuld met een wolk aangename en vanzelfsprekende liefde.

Het stroomde goed. Met als resultaat een wonderlijke helderheid, die een "last" van mijn schouders haalde, omtrent een vraag die me steeds maar bezig hield. O.

Sylvana sloot in december 2022 de Leef je licht 3 daagse af. Dit is wat ze daar over schreef:

Ik heb deze 3 Leef je licht dagen bij Jacinta gevolgd. Wat ik nog niet in het licht had gezet zowel voor mezelf als voor de generaties die mij voor zijn gegaan, mocht ik nu liefde en licht geven. Ik heb ook prachtige boodschappen ter verheldering en ondersteuning mogen ontvangen. Telkens weer door met gelijkgestemden een laagje dieper en zachter naar mezelf en mijn omgeving te worden. Voor mij waren dit mooie, verdiepende, hartverwarmende en licht levende dagen. Ik heb het mezelf gegund en het was het meer dan dubbel en dwars waard. Dankjewel Jacinta voor jouw integere en intuïtieve leiding tijdens deze dagen. 

Luistertekening, beeld van je ziel.

Helene ontving onlangs van mij een zielstekening die ik voor haar maakte tijdens een telefonisch gesprek. Ze schrijft:

Mijn hulpvraag ging over mijn trauma en het gezien worden. Ook miste ik kleur in mijn leven. Het was fijn om al snel te voelen dat Jacinta mijn verhaal begreep. Ze stemde zich perfect op mij af. Op een gegeven moment vroeg ze wat mijn lievelingskleur was en bleek dat ze deze kleur toen precies in haar hand had, hoe bijzonder!
Toen ik na het telefonische gesprek de zielstekening te zien kreeg, voelde ik m'n hart warm worden en blij! Ze heeft prachtige kleuren gebruikt en gek genoeg kon ik de tekening precies plaatsen in mijn leven, zó helend voor me! Alles klopte. Ook de prachtige persoonlijke tekst die ze erbij had geschreven raakte mij tot diep in mijn ziel.

Dank Jacinta voor dit ontzettend mooie, kleurrijke, persoonlijke, bijzondere kado! Helene

Wat een sessie met jou in gang zet:

Ik wil graag meer mijn zielsverlangen vormgeven in mijn werk en gebruik daarbij numerologie. Je zei dat ik dat doe omdat dit Heilige Geometrie is.

Jij hielp me dichter bij mezelf te komen. Je zette met ons gesprek op afstand iets in gang met je woorden. En dat vond ik zo mooi.... Ja, dat is zo, dat klopt. In mij ging van alles leven hoe ik dat vorm wil gaan geven in mijn kunst. De ideeën ben ik nu aan het uitwerken en toepassen.

Dit past me helemaal. Ik heb die week in de wolken gelopen, haha. Ik voelde me zo fijn van binnen. Dus wat een bezoekje aan jou allemaal teweeg kan brengen. Dank je wel Jacinta. - Irma

Intuïtieve kracht:

Bijzonder, krachtig en verrassend, zo zou ik de workshop willen omschrijven die ik vanmiddag bij Jacinta heb gevolgd, rond het thema Kwetsbaarheid en Kracht. 

Op een prettige en ongedwongen manier weet Jacinta je in verbinding te brengen met je innerlijke wijsheid. Vanuit haar intuïtie maakt ze hierbij gebruik van vormen van expressie, zoals kleuren, schrijven, tekenen en de natuur,  die inzicht en inspiratie geven en helend kunnen werken. 

Bijzonder wat er dan in jezelf gebeurt als je daarin je eigen intuïtie durft te volgen. De beeldende processen stimuleren mijn intuïtie en maken deze tot een krachtbron. Krachtig dat het met de workshop zelf niet ophoudt: in je eigen tempo en op je eigen (creatieve) manier kun je met het thema verder en dit nader verkennen/ontwikkelen.
Verrassend
, dat had ik van te voren niet kunnen bedenken. - Femia

Cursus schilder, schrijf & groei

Fijne, veilige sfeer, waar alles aan bod mag/kan komen wat er zich aandient. In een groep haal je er meer uit, als wanneer je alleen bezig bent.

Het is intuïtief, creatief bezig zijn en werkt door in je persoonlijke ontwikkeling. Het brengt je persoonlijke inzichten.

Fijne docente, voelt goed aan. Deelt dit zonder opdringerig te zijn. Zet veel technieken in, is vernieuwend en verhelderend. - Marinka

Spiegel van de ziel reading en een zielsschildering

Tijdens een telefonische sessie met Jacinta deed ik een verrassende en bijzondere ervaring op die me veel heeft gegeven.

Tijdens ons gesprek trok Jacinta kaarten om het thema helder te krijgen.
Na ons gesprek ontving ik van haar een zielsschildering en een intuïtieve afstemming op papier. Het was allemaal recht in de roos en heel ondersteunend. Het heeft me inzicht gegeven in wat wezenlijk voor me is om meer vanuit hart en ziel te leven en te gaan stralen. Zo waardevol!
Ik grijp er nog regelmatig naar terug als ik weer even vastzit.

Dankzij haar intuïtie is Jacinta zo afgestemd dat ze haarzuiver aanvoelt wat aan de orde is en wat er nodig is om je verder te helpen. Jacinta weet snel een sfeer van vertrouwen en zachtheid te scheppen waardoor je je veilig en geaccepteerd voelt. Zij is een warme, betrokken, liefdevolle vrouw die respectvol te werk gaat en je helemaal in je waarde laat. Anna

Monique deed mee aan de workshop Bloemverhalen.

Het voelde weer als kind zijn met huppelen, rennen, spelen én weer die onbevangenheid én verwondering ervaren.
De duiding van mijn creatieve uitingen door Jacinta was ook zo verhelderend. Heel erg prettig dat ze zo mee beweegt wat er speelt én nodig is in het moment....Zo dankbaar dat ik dit mocht ervaren, kleine momentjes die ik in hart en ziel mocht voelen.

Monique

Rian deed mee aan de zomerworkshop Bloemverhalen

Ik vond het een bijzondere en fijne en intensieve ‘Bloemendag’ met diepgang!!
Het werkt nog allemaal door en voel me aangeraakt door deze dag!! Ook fijn om samen met Monique en met jouw bezielde leiding. Wat kan je dat toch fijn geven. Dankjewel Jacinta!!
De boodschap van de bloemen voor mij was: durf los te laten, vertrouw op het proces. Thuiskomen bij jezelf.

Rian

Je maakt het mij makkelijker om de eerste stap te maken. En vanuit actie kom ik in de flow.

Je weet mij de juiste woorden te geven voor mijn groei. Elke keer sta ik weer versteld van de leuke opdrachten die mij de weg wijzen naar mijn groei.

Yvonne, deelneemster cursus Schilder, schrijf en groei

Een knuffel op afstand, om je te bedanken voor de mooie lessen, die ik via jou, van mezelf mocht leren.

Via creatieve wegen kwam ik weer in contact met mijn intuïtie en in verbinding met mezelf.

Dank je wel.

Marinka, deelneemster cursus Schilder, schrijf en groei

Ik heb een Spiegel van de ziel kaartreading bij Jacinta gedaan. Ik voelde me vertrouwd en het was een open gesprek. Ze werkt vanuit interesse voor de ander. Neemt de tijd en werkt vanuit zachtheid.

Dank je wel.
Ik kan haar van harte aanbevelen. Carla