Vorig jaar deed ik midden in Coronatijd mee aan een online soulbusiness programma. De coach nodigde ons uit om in het moment te gaan delen over ''je grootste les'' en hiervoor 7 items op te schrijven.  Ik kreeg meteen mijn gevoeligheid in beeld en welke lessen me die gegeven hadden.

Heel intuïtief ontstond bij mij de gedachte om dit schrijven aan de kleuren van de chakra's te koppelen, uitgaande van het 7 chakra-model. 

En nadat ik er eerst 7 lessen uitgeschreven had, koppelde ik ze aan kleur en verbond ze aan het woordje ''bang''. Zo ontstond onderstaande tekst, die ik even op een passende ondergrond gezet heb. Beginnend bij de kleur rood, het basischakra en eindigend bij de kleur violet, het kruinchakra.

Misschien herken je jezelf erin.

Wil je meer weten over de kracht van kleur?
Ontdekken hoe je je hierin intuïtief creatief uit kunt drukken?
Mijn boek Kleur je zinnen kan ik je van harte aanbevelen.

Of heb je behoefte om niet meer weg te lopen voor ''je bang''?
Je levenslessen en je gevoeligheid om te buigen naar kracht op je levenspad?
Ik kan je daarbij helpen.
Informeer gerust naar de mogelijkheden.

7 kleurrijke levenslessen

Plaats een reactie